PAİNTBOLL İSTANBUL'DA NERELERDE OYNANIR?

  1. Natura Paintball

Paintball İstanbul’da nerede oynanır? Sorusunun ilk cevabı, İstanbul’un en büyük Paintball alanlarından biri olan Natura Paintball… 7/24 hizmet veren Natura Paintball, ayrıca öğrencilere özel kampanyaları ile de dikkat çekiyor. Natura Paintball, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda Maltepe ilçesindeki Kayışdağı Ormanı’nda bulunuyor.

  1. Avrasya Paintball

İstanbul’un Avrupa Yakası’nda Büyükçekmece ilçesinde yer alan Avrasya Paintball, oldukça kolay ulaşılabilir bir lokasyonda yer alıyor. Bunun yanı sıra Avrasya Paintball, 7 kilometrelik oldukça büyük bir sahaya sahip.

  1. Freelife Paintball

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde yer alan Freelife Paintball, Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri’nin karşısında bulunuyor Freelife Paintball tesislerinde; bay ve bayan soyunma odaları, ücretsiz otopark ve sevenler için de semaverde çay var.

  1. Marmara Paintball

Büyükçekmece’de bulunan bir başka paintball tesisi olan Marmara Paintbal, özellikle ekonomik açıdan avantajlı paketleri ile müşterilerinin dikkatini çekmeyi başarıyor. Bu nedenle Marmara Paintball’a gitmeden önce kesinlikle rezervasyon yaptırmanızı öneririz. Ayrıca tiryakileri için semaverde çay da bulunuyor.

  1. Akay Paintball

İstanbul Avrupa Yakası’nda en sık tercih edilen mekânlardan biri Akay Paintball, Sarıyer’de yer alıyor. Özellikle her bütçeye uygun fiyat tarifesi ve her şey dâhil paketleri ile dikkat çeken mekân, paintball denilince akla ilk gelen yerlerden biri olmayı başarıyor.

  1. Hedef Paintball

Sadece paintball değil, birçok hizmeti aynı anda veren Hedef Paintball, Anadolu Yakası’nda Maltepe ilçesinde yer alıyor. Kompakt bir tesis olan Hedef Paintball içinde atv ile gezmek, piknik ve mangal keyfi yapmak mümkün. Ayrıca tesis içinde soyunma kabinleri de mevcut.

  1. Evo Sports Paintball

Evo Sports Paintball, İstanbul’un Kartal ilçesinde yer alıyor. Evo Sports Paintball’u diğer tesislerden ayıran farkı ise paintball’u ilgi çekici ve daha renkli daha getirecek senaryolar kullanıyor olması.

BONUS: Aden Mesire Alanı

Birçok hizmeti aynı anda veren komplike bir tesis alan Aden Mesire Alanı, Boğazköy’de bulunuyor. Kendin pişir kendin ye, restoran, kahvaltı gibi birçok hizmetin yanı sıra Aden Mesire Alanı içinde paintball da oynayabilirsiniz.