İSTANBUL AVRUPA YAKASI MESİRE ALANLARI

Mesire alanları, ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte doğanın içinde olabileceğiniz, piknik ve mangal yapabileceğiniz ideal yerler. Özellikle piknik ve mangal severler tarafından tercih edilen mesire alanları, hafta sonları dolup taşıyor, İstanbullular tarafından sıkça tercih ediliyor. Biz de size fikir verebilecek ve alternatif oluşturabilecek olan İstanbul Avrupa Yakası mesire alanları listemizi derledik. İşte İstanbul Avrupa Yakası mesire alanları...

  1. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmrahor Mesire Alanı

İstanbul Avrupa Yakası mesire alanları listemizdeki ilk durağımız İBB İmrahor Mesire Alanı… Arnavutköy ilçesinin merkezine oldukça yakın bir lokasyonda konumlanan İBB İmrahor Mesire Alanı aynı zamanda davet salonu, nikah salonu ve hobi bahçesi olarak da hizmet veriyor.

  1. Göktürk Göleti Mesire Alanı (Tabiat Parkı)

İstanbul Avrupa Yakası mesire alanları arasındaki ikinci durağımız ise Arnavutköy’deki hem en büyük hem de en güzel mesire alanlarından birisi olan Göktürk Tabiat Parkı, tam anlamıyla doğanın içinde olabileceğiniz ve huzurunu hissedebileceğiniz bir yer. İçinde bulunan göleti, farklı türlerdeki bitki türleri ile oldukça ilgi çekici bir yer.

  1. Mehmet Akif Ersoy Mesire Alanı

Sarıyer’de bulunan Mehmet Akif Ersoy Mesire Alanı, piknik alanından daha fazlası… Burada doğa temalı aktivitelere katılabilir, fotoğraf çekebilir, doğa yürüyüşü yapabilirsiniz. Mehmet Akif Ersoy Mesire Alanı içinde; etkinlik alanı, otopark, piknik alanları, çocuk oyun alanı, kameriyeler, WC ve mescit yer alıyor.

  1. Parkorman Tabiat Parkı

İstanbul Avrupa Yakası mesire alanları Sarıyer’deki bir başka durağımız da Parkorman Tabiat Parkı. Parkorman Tabiat Parkı, sadece piknik alanı değil aynı zamanda da tam bir etkinlik alanı… Doğa temalı etkinliklere ve şenliklere ev sahipliği yapan Parkorman Tabiat Parkı, şehir merkezine yakın olması nedeniyle de sıkça tercih ediliyor.

  1. Kayabaşı Şamlar Milli Parkı

50 bin dönümlük devasa bir alanda bulunan ve fıstık çamlarıyla kaplı olan Kayabaşı Şamlar Milli Parkı, size doğa ile kucaklaşma fırsatı veriyor. Zengin bir bitki örtüsüne sahip olan Kayabaşı Şamlar Milli Parkı’nda; tilki ve şahin gibi yabani hayvanlar ile de karşılaşabilirsiniz.